CiU Castelldefels, un equip ascendent

CiU Castelldefels, un equip ascendent

{mosimage}CiU és l'única força política que, a Castelldefels, ha incrementat el seu percentatge de vot en cadascuna de les quatre darreres eleccions que s'han celebrat de 2006 ençà. És una dada molt positiva, indicativa d'una inqüestionable tendència a l'alça que no és fruit de la sort sinó del treball. Anem per bon camí, però no podem caure en la complaença, ara toca prémer l'accelerador per recollir millors fruits, primer a les eleccions al Parlament que s'han de celebrar la tardor de l'any vinent, i després a les eleccions municipals de 2011, en què el nostre objectiu no és pas modest: volem guanyar l'alcaldia de Castelldefels!.

{mosimage}Santi Barona amb “Voluntariat Social Castelldefels”
Amb motiu de la Diada, els membres de l’entitat “Voluntariat Social Castelldefels”, amb el suport de l’Àrea de Serveis Socials i Dependència, van fer per primera vegada l’ofrena floral al monument de la Senyera. La finalitat d’aquesta entitat, en paraules d’en Santi Barona, tinent d’alcalde de Serveis Socials i Dependència, és “canalitzar els esforços d’aquelles persones que volen dur a terme activitats voluntàries en benefici de la comunitat”. Si hi ha algú interessat a fer-se’n voluntari o voluntària, serà molt ben rebut. Som-hi, doncs!

{mosimage}Ruth Ortega agraeix la feina feta durant l’estiu
Un cop acabada la temporada d’estiu, la Ruth Ortega, regidora de Protecció Civil, vol donar les gràcies públicament a totes aquelles persones que han treballat i col.laborat, durant els mesos estivals, a les platges i boscos de Castelldefels. Heu de saber, però, que la feia de prevenció mai no s’atura i que és constant al llarg de tots els mesos l’any.

{mosimage}Artur Mas: “A altres països l’economia va millor i superen la crisi perquè tenen lideratge i prenen decisions.”
El passat dia 15 de setembre, Artur Mas en una entrevista concedida a Catalunya Ràdio va expressar algunes de les propostes necessàries per superar el mal tràngol econòmic actual. En primer lloc, va dir,  “cal una majoria parlamentària sòlida  per tenir el lideratge que cal per aixecar el país”, per la qual cosa  “CiU anirà amb un programa clar i reclamant la força per aixecar el país”, perquè “ara ens juguem llocs de treball, empreses, present i futur, no marcs teòrics. La resta estan superant la crisi i nosaltres no”. Entre les coses que cal fer per superar la crisi, el líder nacionalista va plantejar que és necessari “estimular l’estalvi, la inversió i el consum; per això cal reduir la pressió fiscal, com han fet França i Alemanya, i no augmentar-la com volen fer els socialistes: eliminar l’impost de successions, rebaixant l’impost de societats i l’IRPF de les rendes més baixes, per a estimular el consum; si fem dèficit, fem-lo per estimular l’economia”. Idees clares per a una època d’incertesa.

Visiteu la nostra web http://www.ciucastelldefels.cat/
Visiteu el blog de l’Anna Maria Pérez  http://annamariaperez.blogspot.com/
Visiteu el blog del Santi Barona http://santibarona.blogspot.com/