Els comerços nets de pintades i grafits

Els comerços de Castelldefels, nets de pintades i grafits

L'Ajuntament de Castelldefels duu a terme, des de fa uns mesos  una exhaustiva acció de neteja de grafits d’immobles de titularitat privada i pública. Aquesta neteja de grafits és gratuïta per a tots els veïns i veïnes que ho sol·licitin, així com per a les comunitats de propietaris i propietàries.Preguntada sobre aquesta important acció, l’Anna Maria Pérez (CiU), tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Foment de l’Ocupació, confirma que s’estan netejant també els grafits dels comerços de la ciutat que ho han sol.licitat. En aquest cas, la tasca de neteja la realitza personal de l’Escola Taller de La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels, la responsable del qual és la mateixa Anna, qui per la seva banda es mostra molt satisfeta de ser una de les promotores d’aquesta acció de neteja, ja que s’està en plena consonància amb un dels punts de programa de CiU per a les passades eleccions municipals, i que fa referència a la voluntat de millorar el servei de neteja per fer-lo més efectiu i, d’aquesta manera, contribuir a tenir una ciutat molt més neta.