Empresaris per la qualitat turística

Empresaris per la qualitat turística

{mosimage} 

La seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, Casa Llotja de Mar, va acollir el 23 de setembre, a la 3a Trobada de destinacions turístiques del SICTED de la província de Barcelona, que organitzen conjuntament la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Durant l'acte, es van lliurar els distintius i diplomes acreditatius del Sistema de Qualitat en Destinacions i es van presentar els resultats del projecte SICTED a la província de Barcelona.

El SICTED abasta un conjunt d'eines que es posen a disposició de les destinacions turístiques de cara a facilitar la gestió integral i la millora contínua de les destinacions. Aquest distintiu és impulsat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies; la Secretaria General de Turisme; la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona.

La finalitat d'aquesta certificació és que en una mateixa destinació turística s'assoleixi un nivell de qualitat homogeni. Per això, aquest projecte compta amb la col·laboració de tots els agents, tant públics (neteja, seguretat, transport, informació) com privats, que proveeixen de serveis als turistes.