Club Bàsquet Castelldefels

Club Bàsquet Castelldefels

L’escola d’iniciació del CB Castelldefels ha començat la seva segona temporada molt fort, amb més de 120 nens i nenes des dels 4 fins als 10 anys que, de dilluns a dijous, es concentren al pavelló de Can Vinader per a practicar i aprendre els secrets de l’esport de la cistella.

Aquesta temporada la principal novetat de l’Escola Basquetfels seran els “Bernicolors”, fonamentat en la filosofia aplicada en les arts marcials i amb la intenció de focalitzar la pràctica del bàsquet en l’aprenentatge en lloc de la competició,i definiran el nivell d’habilitats apreses pels alumnes.

En breu començaran les activitats de cap de setmana, les “trobades” i a més es continuarà incidint en el foment del bàsquet femení col·laborant amb les escoles de la ciutat.

En Miguel Ángel Cotelo debuta com a director de l’escola, amb l’ajuda de 8 monitors i, a més, la col·laboració d’en Jordi Bargalló, Oriol Martorell, Manu Polo i Jordi Ribas, entrenadors nacionals i INEFCs de molt prestigi, que donaran forma al contingut i metodologia a treballar, a més de col·laborar en pista i en la formació dels monitors.

{mosimage}