Marató del Mediterrani

Marató del Mediterrani

{mosimage}L'atleta de Castelldefels, Olga Gasset es fa amb la victòria en la categoria femenina.
Aquest any s'ha batut també un altre rècord, el de participació, amb la inscripció de més de 3.000 participants
El corredor marroquí Otmane Btaimi es va imposar ahir en la cinquena edició de la Marató del Mediterrani disputat per les localitats de Castelldefels i Gavà amb un registre de 2h.19:40, establint així un nou rècord de la prova.

Btaimi, de 31 anys i que el passat mes de setembre va guanyar la Cursa de la Mercè de Barcelona, va polvoritzar la marca de 2h.22:27 que, des de 2005, ostentava el seu compatriota Moustafa El Younes i, per a això, va realitzar una carrera extraordinària, bona part de la mateixa en solitari.

El segon classificat ha estat Robert Gorris (Prosimed-Faura), amb un registre de 2h.40:27, a més de 20 minuts del vencedor, evidenciant encara més la superioritat del marroquí, que ha assolit la cambra millor temps en una Marató correguda a Espanya aquesta temporada.

En categoria femenina, el triomf va ser per a la corredora de Castelldefels Olga Gasset (Jalabi Team) amb un temps de 3h.09:02.

La Marató del Mediterrani, organitzat pels ajuntaments de Castelldefels i Gavà, s'ha convertit en una de les grans cites del calendari nacional i internacional. Aquest any s'ha batut també un altre rècord, el de participació, amb la inscripció de més de 3.000 participants.