Notícies CiU

CiU denuncia que les classes mitjanes pagaran la pujada d’impostos

{mosimage}Apujar els impostos en plena crisi és una idea equivocada, els països que ja s’estan recuperant han fet just el contrari. Amb aquesta mesura es perjudica famílies i empreses i l’únic que s’aconseguirà és allargar la crisi. CiU és partidària d’una baixa selectiva d’impostos: disminució de l’impost de Societats, disminució temporal de les cotitzacions socials de les pimes, i supressió de l’impost de Successions. Pel que fa a aquest darrer impost CiU n’ha defensat la supressió tant al Congrés dels Diputats com al Parlament de Catalunya, però les seves propostes han estat rebutjades reiteradament. Per part del tripartit s’ha manifestat la seva total oposició a eliminar l’impost de successions.

Visita d’obres a Granvia Mar

{mosimage}En Joaquim Ibars, regidor de Manteniment de Via Pública i responsable de la remodelació del Granvia Mar, va acompanyar la tinenta d’alcalde Anna Maria Pérez en una visita d’obres al barri en què va poder comprovar que s’avança a bon ritme, molts trams de carrer ja estan enllestits i es preveu la plantació dels nous arbres durant els mesos de gener i febrer.

 

 

 

Santi Barona, protagonista a dues recepcions molt especials

{mosimage}Aquestes darreres setmanes han estat molt intenses per al Santi Barona, tinent d’alcalde de Ser veis Socials i Dependència pel que fa a recepcions, visites i reunions de treball. D’aquestes recepcions podríem destacar-ne dues: en primer lloc, a les entitats socials del municipi amb motiu de les subvencions municipals concedides per l’any 2009 i, en segon, a una delegació xilena de professionals de la sanitat per als qui Catelldefels, pel seus serveis i professionals, és tot un referent.

Visiteu la nostra web www.ciucastelldefels.cat