5 anys d’Associació Musical

5 anys d'Associació Musical i un CD

{mosimage}L'Associació Musical de Castelldefels celebra el seu 5è aniversari amb el seu primer disc.

Nascuda el 2004, la banda simfònica l'entitat ha donat durant els seus anys de vida nombrosos concerts a la ciutat participant de la vida social del municipi.

L'Associació Musical de Castelldefels compleix aquest any el seu cinquè aniversari. Per tal de celebrar-ho, la banda simfònica de l'entitat va gravar el passat 20 de setembre el seu primer disc amb nou peces. "El director Agustí Gimeno va escollir els temes del nostre repertori que són propis d'una banda de música a més d'una preciosa Suite, que per a nosaltres té motius sentimentals, perquè l'havíem interpretat  al nostre primer concert", explica la presidenta actual de l'associació Càndida Eleta. Sobre el nou treball publicat assegura que "teníem un pressupost petit i una il·lusió immensa. Vam haver de buscar un lloc per fer l'enregistrament ja que el preu d'un estudi era impensable per a nosaltres. Vam recórrer totes les ubicacions possibles i al final l'enregistrament es va fer a l'església de Montserrat per la bona sonoritat que té".

Dirigida com és habitual pel músic, compositor i veí de Castelldefels, Agustí Gimeno, la banda ha enregistrat en aquest disc diferents tipus de peces:
1. Castelldefels (Himne a Castelldefels)
2. De Granada a Daimiel (Pasdoble)
3. L'Aligot (Marxa Catalana)
4. La Entrada (Pasdoble)
5. Endavant Catalans (Selecció de temes catalans)
A medieval Suite
6. Parade of Knights
7. Air of the Maidens
8. Danse of the Peasants
9. Castelldefels (amb la col·laboració de la Coral Margalló)

A instàncies d'Agustí Gimeno i Jaume Tous, el 2 de novembre del 2004 del es va celebrar una reunió de persones interessades a la qual hi van acudir, a més dels dos mencionats, 9 músics, la majoria amateurs, residents a Castelldefels. Van acordar la fundació de "l'Associació Musical de Castelldefels" com a entitat no lucrativa, amb Jaume Tous com a president i Agustí Gimeno com a director, i tot seguit van començar els assajos. El dia 12 de desembre del mateix any la banda simfònica ja va fer el seu primer concert públic a la plaça de l'Església, amb motiu de la inauguració de la tradicional Fira de Nadal. D'aleshores ençà ha celebrat nombrosos concerts a diferents llocs.

"La caràtula del disc també és obra nostra. En les dotze pàgines que té, hem volgut plasmar qui som, el nostre agraïment, la nostra trajectòria, la lletra de l'himne a Castelldefels i algunes fotos entranyables per a nosaltres. Amb aquest CD només esperem agradar al poble de Castelldefels i poder tenir l'honor de representar-lo sempre que ens ho demanin", conlou Eleta.

Podeu veure més informació i escoltar el Cd a www.MusicBand.es