Castelldefels… comença la funció!!!

Castelldefels… comença la funció!!!

El diumenge 15 de novembre Castelldefels va inaugurar el nou Teatre Plaza, després de molts anys de reivindicació.

{mosimage}A la inauguració, hi va assisitir el president de la Generalitat de Catalunya, juntament amb les autoritats municipals i el teixit associatiu de la ciutat. En primer lloc, va parlar el Sr. Joan Lluís Amigó, Regidor de Cultura, el qual va destacar que “el teatre dóna resposta a una ciutadania preocupada i estimulada per la cultura, que ens recordava sovint que, com passava en temps dels grecs, no pot haver una ciutat sense teatre”. En segon lloc, va parlar l’Alcalde de Castelldefels, el Sr. Joan Sau, el qual va incidir en què "el teatre és la quarta pota que ens faltava a les tres que ja tenen una llarga tradició a Castelldefels. Ens faltava un equipament que dignifiqués tant la demanda com l'oferta cultural, i a partir d'ara ja el tenim". Finalment, el president de la Generalitat, el Sr. José Montilla, va tancar la inauguració amb unes paraules encoratjadores.

El nou teatre municipal de Castelldefels ja és una realitat. Amb una superfície total construïda de 2.561 m2 i una capacitat per a 403 localitats, el Teatre Plaza estrenarà el seu primer espectacle el 21 de novembre. El nou equipament cultural de Castelldefels disposarà d’una sala principal i de tres sales d’assaig, entre altres espais. Una de les innovacions tècniques més destacades que presenta és la construcció d’una caixa acústica, recolzada sobre molls, amb la finalitat d’absorbir les vibracions procedents de l’exterior ja que el teatre es troba ubicat al costat de l’estació de tren.

El Teatre Plaza omple un buit cultural llargament esperat.