Castellers de Castelldefels

Amb tu podrem fer possible els castells de 7

{mosimage}Els Castellers de Castelldefels volem acabar la temporada de la millor manera possible. L'any passat a la Festa Major d'Hivern vam aconseguir la millor actuació de la temporada amb la torre de sis pisos (2d6), un pilar de cinc pisos (P5) i un castell de base de quatre de sis pisos amb pilar a dins (4d6a).

Ara volem fer un salt endavant i recuperar els castells de set pisos. Per aconseguir-ho ens cal la teva ajuda, les teves mans, la teva participació! Tothom té un lloc als castells: prims, alts, baixos, grans, petits. Pot venir tota la família, els petits a dalt de tot i els mitjans als pisos intermedis, i els més grans a baix i tot això sense pagar ni un euro.

Per això t'animem a venir als assajos que fem cada dimarts (19h a 21h) i divendres (21h a 23h) al nostre local a l'Av. Lluís Companys núm. 6 (al costat del col·legi Can Roca), i especialment et convidem a participar als assajos especials de la Festa Major d'Hivern que farem el divendres 27 de novembre (21h a 23h) i el divendres 4 de desembre (21h a 23h) al nostre local.

T'esperem als assajos! Ajuda'ns a tornar a fer història i a mantenir vius els Castellers a la nostra ciutat.
+ info:
Correu: Castellers.castelldefels@gmail.com
Blog: http://castellerscastelldefels.blogspot.com
També ens pots trobar a grup del Facebook dels castellers de Castelldefels.