Notícies CiU

Vols dir la teva?

{mosimage}Entra a Sac pel canvi a Castelldefels

www.ciucastelldefels.cat 

A Convergència i Unió us escoltem. Ens agradarà conèixer la vostra opinió de la ciutat i les idees que teniu per millorar-la. Feu-nos arribar les vostres inquietuds vers Castelldefels. I si voleu que us visitem, digueu-nos-ho i us vindrem a veure. Truqueu al 93 665 57 54 (en horari de tarda-vespre) o feu un clic a IDEES A SAC, l’espai del web http://www.ciucastelldefels.cat/ en què podeu entrar a sac amb les vostres idees.
Novetat! Recordeu que podreu escoltar els Plens municipals en directe, per mitjà del nostre web, l’últim dijous de cada mes, a partir de les 20 h

Reconeixement al Sr. ANTONI MONTSERRAT

{mosimage}A iniciativa de La Voz, el Sr. Antoni Montserrat, històric fundador de CDC a Castelldefels, va rebre una placa de mans de l’Anna Maria Pérez, cap de llista de CiU, i del Joaquim Ibars, vicepresident local de CDC, en reconeixement a una vida de ferm compromís pel desenvolupament social i veïnal de Castelldefels.

El Sr. Montserrat, horticultor i fructicultor de professió, va regentar durant molts anys, amb la seva esposa, la Sra. Eulàlia Baleta, l’avui desaparegut quiosc “Flores Eulàlia”, el primer de vendre flors a Castelldefels.

“Catalunya no és el paradís terrenal, però tampoc el femer que presenten alguns

{mosimage}En relació amb les darreres intervencions judicials i als casos de presumpta corrupció que s’han detectat al nostre país, el president de CiU, Artur Mas, durant la seva intervenció al fòrum de la Nueva Economía de Madrid el passat 3 de novembre, va declarar que “darrerament hi ha moltes notícies sobre Catalunya que no són bones: Catalunya no és el paradís terrenal, però tampoc és el femer en que alguns la volen convertir”,  i va afegir  que “Catalunya té moltes més coses bones que negatives; aquesta decadència política té a veure amb una pèrdua de lideratge i d’autoritat moral dels que estan a dalt”.

Seguiment de les obres

{mosimage}Anna Maria Pérez, cap de llista de CiU, i Armand Güell, president local de CDC han visitat el carrer Església i altres vies urbanes afectades per les obres per interessar-se pel seu desenvolupament i recollir les preocupacions dels veïns i dels comerciants de la zona.

Blog de l’Anna M. Pérez
http://annamariaperez.blogspot.com/
Blog de Santi Barona  
http://santibarona.blogspot.com/
Visiteu la nostra web
http://www.ciucastelldefels.cat/