Notícies CiU

L’Anna Maria Pérez estrena pàgina web

http://www.annaperez.cat/
{mosimage}

A partir d’ara, aquesta web serà un nou punt de trobada digital, una web amb informació més acurada i dinàmica on podrem seguir la tasca municipal i de partit de l’Anna Maria. Esperem també les vostres idees, opinions i suggeriments a l’espai dissenyat per a la vostra participació. Advertim que el seu blog queda integrat dins la web, però encara es podrà entrar a http://annamariaperez.blogspot.com/ i consultar els posts antics. Comencem l’any a internet, doncs, amb molta força.

Festa proclamació candidat generalitat Artur Mas

{mosimage}Estem organitzant una sortida en grup per anar a la Festa de proclamació de l’Artur Mas com a candidat per a la Generalitat de Catalunya. La Festa tindrà lloc el diumenge 31 de gener, a les 12 h, al Pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona. Com és costum, sortirem des del local de CDC de Castelldefels. Per anar-hi, llogarem un autocar.

Per a més informació,
podeu trucar-nos al local de CDC al 93 665 57 54 (de 18 a 20 h) o
enviar-nos un e-mail a ciucastelldefels@gmail.com
Consulteu també el link http://www.ciu.cat/descripcioPlana.php?id=80

Vols dir la teva?

{mosimage}Digues la teva!

A CiU recollim les teves propostes. Clica la icona que trobaràs a la part superior dreta de la nostra web local

http://www.ciucastelldefels.cat

i escriu-nos la teva idea o vota per les que ja hi ha registrades.

Sòlid compromís del Voluntariat Social

{mosimage}

Santi Barona, tinent d’alcalde de Serveis Socials i Dependència, vol agrair molt sincerament el compromís de “Voluntariat Social Castelldefels” i el seu progressiu arrelament en el teixit social, com ho demostra la tasca desenvolupada per aquesta entitat durant les passades festes nadalenques, en especial el dia de la Cavalcada de Reis.