El comerç del Centre de Castelldefels a… “5000 per hora”

El comerç del Centre de Castelldefels a…  “5000 per hora”

El passat cap de setmana va finalitzar la campanya de Nadal, organitzada per l’associació de comerciants Centre Vila de la nostra ciutat.

La campanya consistia en el sorteig de 5 premis de 1000€, que els premiats podien gastar exclusivament a les botigues associades de Centre Vila, i amb una quantia màxima per botiga de 100€, per tal de que la despesa del 5000€ quedés repartida entre el màxim nombre de botigues.

El president de l’associació Toni Jimenez, explica que aquesta activitat ha estat molt ben acollida tant per els clients com per els associats de l’entitat, ja que ha tingut un efecte de dinamització del comerç molt bona en un Nadal en el que encara s’ha fet palès l’efecte de la crisi mundial, que efecte especialment al comerç dels centres de les ciutats.

El dissabte 2 de febrer es va realitzar el sorteig dels 5 premis, en mig d’una acte on es van repartir crispetes i tiquets gratuïts per pujar en un a atracció inflable gegant que es va instal.lar al carrer Església.

Els premiats van realitzar les compres dels 1000€, entre el divendres 11 i el dissabte 11 de febrer.
El premiat que més va trigar en fer les seves compres, li va costa 38 minuts, fet que demostra la quantitat , qualitat i diversitat de la oferta comercial que els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels, tenen al centre de la seva ciutat.

{mosimage}