El joc dels disbarats… veieu les diferències? Parlem d’avions…

El joc dels disbarats… veieu les diferències? Parlem d’avions…

{mosimage}Que des del govern municipal (PSC-PSOE, CiU i ICV-EUiA) es vulguin promocionar és al que ens tenen habituats (com la granoteta del conte que la posen  a coure i l’aigua s’escalfa a poc a poc i quan s’adona que ja no és tan agradable el bany a l’olla, ja està massa debilitada per a pegar un salt fora de l’artefacte). Ara, que aquest autèntic desfici electoral els porti a trepitjar les arenes perilloses de la mentida ja és una altra cosa.

Ahir, dia 17 de febrer, el nostre alcalde va anar a Madrid  per comparèixer en la comissió de Foment del Congrés dels Diputats de Madrid  (gràcies al treball també fet des d’Esquerra, ja que ells, tot i estar present el nostre Diputat Joan Tardà, que és qui va presentar l’esmena, no ho diran…), doncs allà que se n’hi va i fa un discurs ben travat, però, ai las, entre altres coses afirma textualment: “Aquella situación de 2005-2006 puede ser peor en el futuro por el simple hecho de que se produzca un aumento de vuelos o aumente la utilización de pistas que nos resulta más desfavorable. Pero sobre todo, aquella situación de entonces será pecatta minuta si el aeropuerto opera con pistas independientes, una decisión a la que nos oponemos rotundamente y que no ha sido todavía completamente descartada por Aena” (16 de febrer de 2010). I ara veiem què deia la nota de premsa del nostre Ajuntament fa un any: “AENA confirma que en el futur l’aeroport només funcionarà amb pistes segregades com fa en l’actualitat”(comunicat de premsa del dia 3 de febrer de 2009).

Senyores i senyors, fer campanya enganyosa va més enllà de la seva promoció personal. Dir coses que no responen a la realitat a la ciutadania és una forma intolerable de menyspreu que no ens la mereixem cap dels ciutadans i ciutadanes de Castelldefels. Qui se’ls creurà? Si es volen promocionar, no ho facin a l’esquena de la credulitat de la gent de la seva ciutat.