La Voz arriba als seus primers 10 anys

La Voz arriba als seus primers 10 anys

{mosimage}Han passat deu anys, i haig de dir que és tot un honor formar part de l’ampli grup de col.laboradors de La Voz de Castelldefels, un diari que s’ha guanyat el lideratge local a base de moltes hores d’esforç, de creure en tot moment en el projecte i en la màgica capacitat d’infondre optimisme de la Lidia Tagliafico i de l’Óscar López. Imagino que, com tota realitat viva i en constant evolució, tindrà els seus detractors que, en aquest cas, queden enfosquits per l’ampli suport de què gaudeix aquest diari. No obstant això, una part de l’èxit d’un projecte, per petita que sigui, sempre la devem a aquells que no ens volen perquè amb la seva negativitat no aconsegueixen altra cosa que esperonar-nos a millorar, i això ho dic també per experiència personal. Han passat deu anys i jo, modestament, he après a fer de columnista d’Opinió gràcies a La Voz. Comparant els primers escrits amb el darrers, m’adono, qüestions gramaticals a banda,  de la meva pròpia evolució com a persona, i ho veig en la manera d’expressar-me o en una cosa tan trivial com són les fotografies que he anat usant en l’encapçalament de les columnes. Escriure a La Voz em permet conèixer-me millor a mi mateix mentre em dono a conèixer als lectors. I és de justícia recordar que molts dels actes culturals, econòmics, esportius o socials que avui dia se celebren (o s’han celebrat) a Castelldefels han sortit del cor de La Voz, per la qual cosa reinvindico un merescut premi per la seva tasca tant de dinamització local com de promoció exterior de Castelldefels. Han passat deu anys. Ningú no és perfecte i és obvi que tot és sempre millorable. Només cal que et deixin seguir treballant i formant-te de manera lliure i no perdre la confiança de patrocinadors i col.laboradors. Jo li auguro a La Voz un futur pròsper perquè la premissa principal, i perdoneu que hi insisteixi tant, es basa en l’esforç i la fe en el producte, valors que, com tots sabeu, han quedat sobradament desmostrats en aquest diari. Personalment, només puc agrair amb humilitat l’oportunitat de col.laborar en el projecte i la confiança dipositada sempre en la meva persona. Per això, moltes gràcies, Lidia i Óscar, i per molts anys!