Antoni Giró, reelegit rector de la UPC

Antoni Giró, reelegit rector de la UPC

El catedràtic Antoni Giró ha estat reelegit rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en les eleccions que van tenir lloc el dimecres, 10 de març, mitjançant el sistema de sufragi universal lliure i secret.

Segons els primers resultats, Antoni Giró va obtenir un percentatge del 51,597% de vots ponderats, davant del 48,403% de vots ponderats que va aconseguir el candidat Juan Jesús Pérez.
Antoni Giró.

Nascut a Reus el 1949, Antoni Giró, que des de 2006 és rector de UPC, és llicenciat i doctor en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor de la Universitat Rovira i Virgili (1971-77), la Universitat de Barcelona (1978-82) i de la Universitat Politècnica de Catalunya des de 1983, on és catedràtic d’Universitat de l’Àrea de Física Aplicada.