Notícies CiU

Presentació de XECC

{mosimage}El dijous 4 de març l’Anna Pérez, en qualitat de tinenta d’alcalde de Comerç, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, va  obrir l’acte de presentació de XECC (Xarxa empresarial i comercial de Castelldefels) amb un discurs que va transmetre il.lusió i confiança al teixit comercial i empresarial de la ciutat, àmpliament representat al Teatre Plaza. Felicitem XECC per la seva posada en marxa.

Cafès-polítics a Castelldefels

{mosimage}A manera de balanç, volem informar-vos que durant el passat mes de febrer, l’agrupació local de CiU va organitzar un total de set cafès-polítics que van aplegar diferents segments de la societat: veïns, empresaris, professionals liberals, pares i mares de nens discapacitats, etc. Aquestes trobades, al voltant d’un diputat de Convergència, han estat molt ben rebudes i esperem poder organitzar-ne més en les pròximes setmanes.

I Jornades Idees a Sac

{mosimage}{mosimage}El dissabte 13 de març es van celebrar a Castelldefels les I Jornades Idees a Sac, jornades de treball internes per a militatnts i simpatitzants de CiU. L’acte el va obrir l’Anna Pérez, com a presidenta local de CiU i, a continuació, els participants, sota el lema “Treballar per Guanyar”, van aportar un bon grapat d’idees que cal tenir molt en compte. El Sr. Lluis Corominas, Secretari Executiu, Acció Municipal i Militància de Convergència, va tancar l’acte i, tot seguit, es va celebrar un dinar de germanor. Els regidors Santi Barona, Joaquim Ibars i Ruth Ortega van ser-hi presents, així com els presidents locals de CDC, Armand Güell, i UDC, David Grau.

Ruth Ortega convoca la Comissió Municipal de Protecció Civil

{mosimage}El dia 26 de febrer es va celebrar la primera reunió de la Comissió Municipal de Protecció Civil de Castelldefels, convocada per la Ruth Ortega, regidora de Protecció Civil. La Comissió és el marc de col·laboració, coordinació i presa d’acords entre els diversos serveis municipals i les diferents administracions amb incidència al nostre municipi en matèria de protecció civil i situacions d’emergència: Alcaldia, Protecció Civil, Policia Local, Via Pública, Sanitat, i Serveis Socials, i els responsables de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Transport Sanitari de Catalunya i Creu Roja.

El “Pacto por la Educación” és una nova LOAPA

{mosimage}Convergència, per mitjà de la diputada Irene Rigau, ha qualificat de “nova LOAPA educativa” les Propuestas para un Pacto Social y Político por la Educación que està impulsant el govern de l’Estat. El Pacto “només recull propostes anticompetencials per a Catalunya. Es tracta d’un conjunt de mesures i plans que les comunitats autònomes hauran de participar i finançar. El Pacto no fixa objectius, fixa propostes i l’execució de les propostes correspon a les comunitats autònomes. A més, aquestes propostes vinculen absolutament el desenvolupament de la LEC (Llei d’Educació de Catalunya) i envaeixen clarament les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria d’educació”.

Web de l’Anna Pérez
http://www.annaperez.cat/

Bloc de l’Anna Pérez
http://annamariaperez.blogspot.com/

Web de CiU Castelldefels
http://www.ciucastelldefels.cat/

Bloc del Santi Barona
http://santibarona.blogspot.com/