Nova imatge del comerç

Nova imatge de marca per al món del comerç local de Castelldefels

{mosimage}La nova marca, impulsada per l'Ajuntament de Castelldefels, pretén identificar la imatge global del comerç de Castelldefels i contribuir a dinamitzar-lo i potenciar-lo. El disseny posa èmfasi en els elements de centralitat, de qualitat i d'entorn mediterrani com a característica diferenciadora del nostre comerç urbà, evocant-ne la singularitat, riquesa i qualitat.

La nova imatge representarà els més de 1.000 establiments que hi ha a la ciutat, on el resident o el visitant pot comprar i alhora gaudir de l'oci, la restauració, la cultura, l'esport i el turisme.

El nou logotip serà present en diferents elements de difusió. Per iniciar la campanya i acostar-la al comerciant i al client es penjaran banderoles a tot el municipi i es canviaran tots els elements de senyalització comercial.