Trasllat temporal del servei d’urgències

Trasllat temporal del servei d’urgències al CAP Can Bou amb motiu de les obres d’ampliació del CAP El Castell

{mosimage}A partir del 30 de març, i durant uns mesos, de forma provisional, les urgències a partir de les 20 h fins a les 9 h, els dies laborables, i les 24 hores durant els dissabtes i els festius seran ateses al Centre de Salut de Can Bou. En aquest període cada equip d’Atenció Primària (El Castell i Can Bou) seguirà atenent les demandes espontànies o urgents que tinguin lloc durant l’horari diurn els dies laborables de 9 a 20 h.

Així mateix, a partir del proper 22 de març es traslladarà provisionalment també al CAP Can Bou el servei d’atenció sexual i reproductiva (ASSIR o atenció a la dona).En aquests serveis serà atesa tota la població de Castelldefels i Les Botigues de Sitges que fins ara s’atenia al CAP el Castell.

Aquests canvis estan motivats per les obres d’ampliació del CAP El Castell, les quals permetran disposar d’un nou centre d’urgències d’alta resolució i d’un nou servei de radiologia. Aquestes obres es realitzen mitjançant un acord establert entre el Servei Català de la Saut i el CASAP, consorci mixt integrat per l’Ajuntament de Castelldefels i l’Institut Català de la Salut. El CASAP, que ja gestiona el Centre de Salut Can Bou, assumeix la inversió i la contractació d’aquesta obra, el pressupost de la qual s’eleva a prop de 3 milions d’euros.

Nous espais al CAP El Castell

El projecte de remodelació del CAP El Castell contempla la reforma de l’edifici i l’ampliació de la planta baixa, ocupant part del pati interior existent, així com una petita ampliació de la segona planta. Aquestes obres es portaran a terme en dues fases. La primera comprèn les obres de remodelació de tots els espais de la planta baixa, així com la seva ampliació. També es faran intervencions puntuals d’adaptació.

El CAP Can Bou està situat a l’Av. Ciutat de Màlaga, 18-20, de la nostra ciutat. Telèfon de contacte: 93 665 56 59.