Trobada esportiva territorial

Trobada esportiva territorial de Barcelona de Centres Educatius de Secundària

{mosimage}Canal Olímpic de Castelldefels, dimecres 24 de març, de 10 a 15 hores. Arriba la Trobada Esportiva Territorial de Barcelona de Centres Educatius de Secundària.

{mosimage}

El pròxim dimecres 24 de març se celebrarà al Canal Olímpic de Castelldefels la Trobada Esportiva Territorial de centres educatius de la província de Barcelona, esdeveniment que aplegarà més de 5.000 joves de 4t d’ ESO i batxillerat des de primera hora del matí fins a la tarda.

La Trobada és una jornada ludicoesportiva, liderada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, i que aquest any organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i el suport econòmic del Consell Català de l’Esport i de la Diputació de Barcelona. L’objectiu principal d’aquesta activitat és la promoció esportiva des d’un vessant recreatiu i lúdic, on se cerca aprofitar el gran potencial educatiu i formatiu de les activitats esportives fomentant en tot moment la participació per damunt de la competitivitat.

Les cinc hores de la Trobada es dividiran en set períodes diferents d’activitats, quatre d’esportius i tres de lúdics. 

Les activitats esportives escollides per a aquesta edició han estat el futbol, el basquetbol, el shootball i el rem.

Pel que fa a les activitats lúdiques, la proposta d’activitats inclourà: caiac, tir amb arc, escalada, esgrima, bitlles catalanes, escacs, patins, exhibicions de balls així com altres activitats de caire més recreatiu.

Amb aquesta proposta confiem que els 462 equips dels 85 centres educatius convidats gaudeixin, el proper 24 de març, d’una jornada molt esportiva i encara més divertida, i s’emportin a casa un bon record de la Trobada Esportiva Territorial de centres educatius de la província de Barcelona.