Castelldefels contra la malaria

Castelldefels contra la malaria

{mosimage}La nostra ciutat ha demostrat una gran capacitat de mobilitzar-se per una bona causa. El diumenge dia 25 d’abril de 2010 mésde 8.000 persones van assistir a la Festa solidària:Castelldefels contra la Malària a la plaça de l’Església per donarsuport al projecte Malària 40 en commemoració amb el DiaInternacional contra la Malària. Els 18.000 euros recaptats esdestinaran a subministar el tractament contra la malària a 540nens de Madagascar, concretament en l’Hospital deFianarantsoa i els seus vint dispensaris repartits per l’illa ver-mella. Tanmateix, es compraran aproximadament mig miler demosquiteres i 500 insecticides alhora que es milloraran l’alimen-tació de 3.900 infants víctimes d’aquesta malaltia.La festa s’emmarcava dins del programa d’activitats del Consellde Pau i Solidaritat, va tenir el suport tant de l’Ajuntament comdel Consolat de Madagascar a Barcelona i hi van participar 200artistes, casi 200 voluntaris i 100 empreses col·laboradores.

Aquesta data marcarà un abans i un després en la lluitapopular contra la malària en el nostre país.Castelldefels comença a distingir-se per la seva solida-ritat. TOTS HO PODEM TOT!!!Gràcies, Castelldefels.

Cristina Cama y Luis López (Malaria 40).