La Mostra compleix 4 anys

La Mostra compleix 4 anys

{mosimage}La mostra d’activitats extraescolars de teatre, música i dansa, és un somni fet realitat: joves compromesos amb l’art, dedicant el seu temps lliure a memoritzar textos, coreografies i una infinitat de partitures.

Durant 7 dies, Castelldefels s’omplirà d’art gràcies a la tenacitat dels nostres fills, els seus monitors, les AMPA i els responsables del programa municipal d’activitats extraescolars. El teatre Plaza serà l’escenari incansable d’un moviment cultural que assoleix, amb escreix, impulsar el desenvolupament de les accions relacionades amb l’expressió i la comunicació artística.

Els dies 25,26,27,28,31 de maig i 1,2 de juny, serem espectadors de l’esforç de tot un any, dels nervis, les il·lusions, l’entrega, els somnis i neguits d’un equip de valents, lliurats a entretenir-nos i divertir-nos amb el seu bon fer.

En una societat estressada, sense temps per gaudir i compatir, s’agraeixen iniciatives com aquesta, que ens recorden la importància de la paraula dedicació. Potenciar la relació i l’ intercanvi entre els diferents centres educatius i cohesionar els joves, integrant-los en un mateix equip, ja no és un mite, sinó un fet palès en la 4a Mostra.

De nosaltres depèn que aquesta iniciativa compleixi molts anys més, només hem d’assistir-hi i aportar el nostre gra de sorra, gaudint i agraint les seves aportacions a les nostres vides, perquè como deia l’escriptor irlandès George Bernard Shaw, “els miralls es fan servir per veure’s la cara; l’art per veure’s l’ànima”.

Clara Fernández
Coordinadora AMPAS Castelldefels