Notícies CiU

ARTUR MAS: “ZAPATERO HA DE SER SUBSTITUÏT”

{mosimage}En declaracions recents a “La Vanguardia”, Artur Mas, candidat oficial per CiU a la presidència de la Generalitat de Catalunya ha manifestat que “el president del govern espanyol, Rodríguez Zapatero, ha perdut tota credibilitat, per la qual cosa el més sensat seria avançar les eleccions. Zapatero està amortitzat i hauria de ser susbtituït per algú del PSOE para anar després a les eleccions”. Però amb ironia manifesta, Mas ha assegurat que “no crec que ens facin cas”. Estem en un atzucac perquè, segons Mas, “els governs d’Espanya i Catalunya no lideran res”. Sobre la conveniència o no d’avançar les eleccions catalanes, Mas afirma que “davant l’absència de lideratge i l’amenaça de retallada de l’Estatut, aquesta [eleccions anticipades] seria una solució”, que no es produirà i que CiU tampoc no demanarà perquè “si hem d’arribar al govern, serà quan toqui”.

EMPRESA I SOSTENIBILITAT

{mosimage}Lluís Recoder, alcalde de Sant Cugat i president de la Comissió Nacional de Política Municipal de Convergència vindrà a Castelldefels el dilluns, 31 de maig a les 20 h a l’Espai Municipal de Mar (Pg. Marítim, 275). Lluís Recoder,  gran coneixedor del tema, ens parlarà d’empresa i sostenibilitat, xerrada que promet ser molt interessant. Anna Pérez, coneix també molt bé la situació gràcies a la seva tasca com a tinenta d’alcalde de Comerç, Promoció Economica i Foment de l’Ocupació, i opina que “la urgent necessitat de reduir l’impacte de les activitats econòmiques en el sistema del clima està augmentant la demanda de productes, mètodes de producció i serveis menys contaminants”.

{mosimage}