Campanya per deixar de fumar

Campanya per deixar de fumar

{mosimage}En el marc de la XI Setmana Sense Fum, que es va celebrar a Castelldefels del 24 al 31 de maig, personal dels dos centres de salut del municipi –Can Bou i El Castell– han decidit impulsar un concurs i un grup de Facebook per oferir ajuda als fumadors estimulant-los per tal que intentin deixar-ho i premiar als que ho assoleixin durant l'any 2010.

Les persones interessades a participar en la campanya han de contactar amb la infermera del seu centre on se'ls oferirà ajuda i seguiment per a la deshabituació tabàquica i se'ls inclourà en el concurs. Així, a més d'obtenir un benefici en salut i economia, les persones que aconsegueixin deixar de fumar podran obtenir un premi addicional en participar del sorteig d'un viatge a Tunis per a dues persones, 5 sopars per a dues persones en restaurants del poble, 4 abonaments per a 6 mesos en les instal·lacions esportives municipals (gimnàs/piscina) o un Ipod per als més joves.

Aquest concurs compta amb el suport de la Xarxa Castelldefels Salut en la qual participa l’ Ajuntament de Castelldefels, centres sanitaris privats, les farmàcies de la població i l’Agència de Protecció de la Salut i col·laboren l'agència de viatges Over Touring, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, el laboratori Pfizer, el diari La Voz de Castelldefels i el Patronat Municipal d’Esports. A més, també s'ha habilitat “Trenca l’últim”, un grup de Facebook per compartir experiències amb gent que estigui deixant de fumar o que s'ho estigui pensant.