El col·legi Frangoal guanya ‘El País de los Estudiante

El col·legi Frangoal de Castelldefels guanya la novena edició catalana de 'El País de los Estudiantes'

{mosimage}Barcelona (ACN).- El col·legi Frangoal de Castelldefels serà el representant català a la final estatal de la novena edició de 'El País de los Estudiantes'. Sota la direcció de la professora Lucía Espí, els alumnes castelldefelencs s'han imposat al col·legi Goya de Terrassa i al centre de les Escolàpies-Sant Josep de Calasanç de Sabadell.

{mosimage}Els vencedors han elaborat un diari anomenat 'Siglo XXI' en el que es tracten tot tipus de temes i destaquen les entrevistes a Xavi Pascual, entrenador d'handbol del Barça, i l'actor del Miquel Àngel Ripeu. El gerent de 'El País', Geroni Roca, ha posat èmfasi en el 'talent' i 'l'esforç' de tots els participants i ha agraït la 'dedicació i coordinació' dels professors implicats.