L’atenció a les famílies de les víctimes, traslladat a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet

L'atenció a les famílies de les víctimes, traslladat a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet

L'Ajuntament havia habilitat el centre cívic Frederic Mompou per atendre i donar suport als familiars de les víctimes.

{mosimage}El servei d'atenció a les víctimes que fins entrada la jornada de dijous es desenvolupava al centre Frederic Mompou de Castelldefels es va traslladar a l'Institut de Medicina Legal de la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet.

L'Ajuntament de Castelldefels havia habilitat el centre municipal Frederic Mompou, la matinada de dimecres, per atendre els familiars de les víctimes de l'atropellament de tren que va tenir lloc a l'estació del baixador de Castelldefels.

Els equips de psicòlegs i d'emergències mèdiques i treballadors municipals van atendre des de la mitjanit més d'un centenar de persones que s'hi van adreçar per demanar informació al voltant de familiars i amics que poguessin estar afectats per l'accident.

Telèfon Ciutat de la Justícia: 93 554 86 00