Notícies CiU

Lluís Recoder a Castelldefels

{mosimage}El dilluns 31 de maig ens va visitar l’alcalde de Sant Cugat, en Lluís Recoder, per parlar-nos d’empresa i sostenibilitat, un tema que l’alcalde vallesenc coneix molt bé.

La sala de l’Espai Municipal de Mar de Castelldefels es va omplir de persones que volien conèixer o saber més d’una realitat que ens afecta molt directament, no només econòmicament sinó també ecològicament.

Al final, es va obrir un torn de preguntes i respostes força interessants. Destaquem la considerable assistència de públic.

Artur Mas: “Fa un any ens van dir que tindríem un model de finançament estratosfèric”

{mosimage}A la cinquena DOC Session, Artur Mas va denunciar que “la pujada d’impostos que el conseller d’Economia deia que era ‘impensable’, ara es farà; en conclusió, el que era impensable és impresentable, apujar els impostos a tanta gent quan el que cal és reactivar l’economia i crear llocs de treball”.

I tot seguit va afegir: “Fa un any ens van dir que tindríem un model de finançament estratosfèric: com pot ser que ara siguem la primera comunitat que planteja un increment general d’impostos?”. 

 

Fes-te delegat o delegada de barri

{mosimage}A Convergència estem creant la figura del delegat/ada de barri, una persona que recull les idees, propostes, incidències i queixes dels seus veïns i veïnes i les fa arribar als nostres regidors i regidores.

A Convergència estem prenent el pols a Castelldefels, vols col.laborar-hi?.

Vols fer-te delegat o delegada de barri? Hem dividit la ciutat en tres grans zones i, per exemple, a la zona de la Platja ja han començat a actuar els delegats sota la coordinació dels regidors Ruth Ortega i Santi Barona.

Truca’ns o envia’ns un e-mail i te n’informarem:  93 665 57 54 // 670 702 757 (de 18 a 20 h) – ciucastelldefels@gmail.com

Carpes informatives de CiU

{mosimage}Com molt bé sabeu, els mesos de maig, juny i juliol, CiU-castelldefels estem instal.lant la nostra carpa informativa a diferents indrets de la ciutat, sempre amb la voluntad d’apropar-nos a la ciutadania i conèixer in situ què és el que pensen de la ciutat, què els preocupa i, també, què és allò que més el agrada. Recordem el calendari de juny: divendres, 11 carpa a Pl. Església de 17 a 20 h; diumenge 20, carpa a Bellamar.

Al juliol només en tindrem una i serà el dia 4  al Baixador, de 10 a 14 h.

 

COP D’ULL

Dia de Convergència a Gurb
El diumenge 30 de maig es va celebrar el Dia de Convergència a Gurb (Osona). Prop de quinze mil militants i simpatitzants de tot Catalunya s’hi van aplegar. De Castelldefels s’hi va desplaçar un nodrit grup de persones. Va ser una jornada molt significada en la qual la il.lusió va ser el motor principal, la il.lusió d’un procés de canvi polític ja en marxa.

Dia Internacional de les Famílies
L'Ajuntament, per mitjà de l'Àrea de Serveis Socials i Dependència, encapçalada pel seu tinent d’alcalde, en Santi Barona,  va celebrar el dissabte, 15 de maig, el "Dia Internacional de les Famílies" amb una reexida jornada d'activitats, que va comptar, entre d’altres, amb la col.laboració de Voluntariat Social Castelldefels. Gràcies a tots els que vau mostrar la vostra solidaritat en la donació d’aliments.

CiU a la Caminada contra la fam
Unes 3.000 mil persones van participar el passat diumenge 6 de juny en la Caminada contra la Fam de Castelldefels. Malgrat el temps plujós, autoritats i veïns de la ciutat van voler mostrar la seva solidaritat i el compromís per un món més humà. El grup municipal de Convergència i Unió, naturalment, va voler ser present en aquesta noble iniciativa.

Felip Puig a les Festes del Mar
El dia 17 de juliol, i dins de les Festes del Mar, ens visitarà Felip Puig, Secretari General Adjunt de CDC, convidat per Convergència. En Felip presenciarà el tradicional desembarcament pirata i, posteriorment, es quedarà a la sardinada popular com un veí més i tothom que ho vulgui podrà venir a saludar-lo.

Fem un Cafè-polític!
Convida els teus amics a un cafè al voltant d’un diputat o diputada de Convergència i digueu-li la vostra. A Convergència ens agrada escoltar les persones. Truca’ns al 93 665 57 54 // 670 702 757 (de 18 a 20 h) o envia’ns un e-mail a ciucastelldefels@gmail.com i te n’informarem. 

 

{mosimage}Web de CiU Castelldefels
http://www.ciucastelldefels.cat/

Web de l’Anna Pérez
http://www.annaperez.cat/

Bloc de l’Anna Pérez
http://annamariaperez.blogspot.com/

Bloc del Santi Barona
http://santibarona.blogspot.com/