Ple municipal extraordinari a l’Ajuntament de Castelldefels

Ple municipal extraordinari a l'Ajuntament de Castelldefels

El consistori ha aprovat avui una moció per manifestar el condol amb els familiars, així com el reconeixement a tots els serveis públics.

{mosimage}L'Ajuntament va acollir dijous a la tarda una sessió plenària extraordinària amb motiu de l'accident ocorregut la nit del 23 de juny a l'estació de Castelldefels Platja. El consistori va aprovar per unanimitat la moció següent:

"Castelldefels està de dol. El que havia de ser una jornada festiva en què s'anessin apagant els ressons de la revetlla de Sant Joan ha esdevingut un dia de tristesa i de dolor pel malhaurat accident que ha tingut lloc aquesta passada nit a l'estació de Castelldefels Platja.

Per això, els grups municipals que formen part del Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària i urgent, manifestem:

1. El nostre condol, en nom de l'Ajuntament i de tota la ciutadania, als familiars i amics i amigues de les víctimes. De la mateixa manera, confiem que les persones que han resultat ferides tinguin una recuperació satisfactòria.

2. Volem fer un reconeixement a tots els serveis públics, Mossos d'Esquadra, Policia Local de Castelldefels, Bombers, personal del Servei d'Emergències de la Generalitat, de Protecció Civil de l'Ajuntament de Castelldefels i el personal sanitari dels centres hospitalaris i ambulatoris que han atès les persones ferides per la tasca que han estat duent a terme al llarg d'aquesta nit.”