Últim any de regidora, nova etapa d’Esquerra

Últim any de regidora, nova etapa d’Esquerra

{mosimage}Aquesta setmana s’ha celebrat l’assemblea per tal d’escollir el nou cap de llista d’ERC a les eleccions municipals que se celebraran, passades les nacionals, la primavera vinent. Una sola candidatura, un sòlid relleu. Unanimitat. Si difícil és iniciar bé les etapes, més ho és encara, saber-les tancar bé. I, en aquest aspecte, el relleu que s’ha fet no és improvisat, és un relleu previst, tranquil i amb tota la coherència de la que som capaços.

Coherència per no allargar els mandats més enllà de dos exercicis, coherència per mantenir la línia de treball, el servei i l’entrega a un projecte de ciutat per a les persones. Una ciutat que forma part indestriable d’un país que volem lliure i sencer. I ho volem com a grup municipal i com a partit, tots a una tancant i obrint etapes, lluny, molt lluny dels que s’inventen faules i ens voldrien amb fissures. Les renovacions són saludables ja que eviten instal·lar-se en rutines en el sentit més pejoratiu del terme. Allò que en el seu moment és un repte pot acabar sent un “anar fent” i malament rai qui és vençut pel tedi.
Al país i als projectes polítics se’ls serveix des de molts flancs i cada moment demana fer el que més cal, al projecte i a la persona. Ara, doncs, acabarem l’any que queda, preparant, amb la mateixa il·lusió de sempre, els nous reptes que ens esperen: eleccions nacionals a la tardor, municipals a la primavera… independència…un dia d’aquests!

Àngels Coté
GM d’Esquerra