Esteve Sebastià pròxim cap de llista per ERC

Esteve Sebastià i Riera serà el pròxim cap de llista a les eleccions municipals del 2011 per ERC Castelldefels

{mosimage}El divendres 11 de juny, l'assemblea local d'ERC Castelldefels aprovava per unanimitat l'elecció d'Esteve Sebastià i Riera com la persona que encapçalarà les llista d'ERC Castelldefels a les eleccions municipals del maig del 2011.

Esteve Sebastià, de 32 anys, castelldefelenc de naixement i amb una llarga trajectòria de participació i vinculació al teixit associatiu, cultural i esportiu de Castelldefels, ha estat membre de l'Assemblea de Joves, de l'Agrupament Escolta, del Centre Excursionista, de l'Agrupació de Cultura Popular, de la
Plataforma Castelldefels Decideix i de diferents plataformes de defensa del territori i la natura a la nostra ciutat.

L'Esteve va començar a militar a ERC Castelldefels el 1999 i ha ocupat diversos càrrecs dins de la secció local, sent actualment el president d'ERC Castelldefels, càrrec que ocupa des del 2006.