IV Campionat de Joves Cuiners d’Osona

IV Campionat de Joves Cuiners d'Osona

{mosimage}Un professor de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels guanya el IV Campionat de Joves Cuiners d'Osona.

David Caballero, cuiner i professor de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, es va endur la victòria.

L’alt nivell dels participants va marcar la quarta edició del Campionat de Joves Cuiners d'Osona. Dies abans, i després d’una eliminatòria prèvia entre els 10 cuiners elegits per les seves receptes i elaboracions, els cuiners David Garcia i David Caballero varen classificar-se.

El 5 de juny se celebrà a Vic, per sistema de “duel”, la gran final en el marc de la “Mostra de productes d’artesania agroalimentària”.

Els dos cuiners van disposar de dues hores per dissenyar i elaborar una recepta a partir de productes seleccionats de la comarca. Finalment, el jurat va reconèixer com a millor xef del concurs el cuiner David Caballero, amb la recepta 'Bacallà confitat amb sopa freda de verdures', mentre que David Garcia va ser segon.

David Caballero, jove cuiner de 29 anys, és professor de Cuina en els Cicles Formatius que imparteix l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels.