Notícies CiU

Artur Mas: "CiU ha evitat que el ridícul del tripartit es converteixi en el ridícul de Catalunya"

{mosimage}En declaracions recents, Artur Mas, candidat a la presidència de la Generalitat ha declarat que “la manifestació del passat 10 de juliol és una altra mostra que el país té energies, i gent, per defensar el que és de tots”, i pel que fa a la unitat de partits catalans, “hi havia el perill que el Parlament no aconseguís estar mínimament a l’alçada. Es va evitar el ridícul del Parlament. Vam intentar que el ridícul del tripartit no es convertís en el ridícul de Catalunya. Per CiU és un repte constant i costa molt”. Artur Mas ha afirmat també que “no són capaços de donar una resposta conjunta des del govern. Al tripartit cadascú va pel seu costat, perquè és una criatura de tres caps i clar, tants caps, tants barrets”.

Felip Puig a la platja de Castelldefels

{mosimage}El dissabte 17 de juliol i amb motiu de les Festes del Mar de la nostra ciutat, Felip Puig, secretari general adjunt de CDC, va venir a la Platja de Castelldefels per assistir a la festa tradicional del desembarcament pirata. Abans de començar, Felip Puig, acompanyat per Anna Pérez, va saludar els  sardiners que, en aquella hora, estaven preparant ja les delicioses sardines que més tard es van servir.

Ruth Ortega expressa el condol

{mosimage}La Regidora de Protecció Civil, Ruth Ortega, vol expressar públicament el condol del grup municipal de CiU per les víctimes mortals del tràgic accident de tren ocorregut la nit de la revetlla de Sant Joan a Castelldefels. Així mateix, vol agrair molt sincerament l’eficàcia i professionalitat de tots els que van intervenir en l’auxili de les víctimes, el seguiment de las famílies i l’esclariment dels fets.

Activem els locals comercials

{mosimage}Des de l’Àrea de Comerç, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, encapçalada per l’Anna Pérez, s’ha posat en marxa un projecte d’activació de locals tancats perquè operadors de diferents productes coneguin la nostra ciutat i apostin per instal.lar-s’hi. Estan en fase de treball diverses activitats de dinamització comercial coparticipades amb Xecc. Es treballa de manera conjunta amb aquesta entitat per mantenir la presència de comerciants i empresaris en totes les activitats de la ciutat.

Manifestació del 10 de juliol

Un grup de militants i simpatitzants amb l’Anna Pérez, el Santi Barona i el Joaquim Ibars al capdavant van participar en la multitudinària manifestació que sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim” va recórrer els carrers de Barcelona en resposta a la desfavorable sentència del Tribunal Constitucional que limita molt més l’autogovern de Catalunya, en malmet encara més la dignitat nacional i mostra sense complexos la pretensió descarada que Catalunya passi a ser d’una vegada per totes una comunitat autònoma més, aigualint els trets identitaris que la definiesen com a nació.

XECC, guardonat per la Generalitat

Fa unes setmanes, XECC (la xarxa d’empresaris i comerciants de Castelldefels va ser guardonada per la Generalitat en l’edició dels Premis a la Iniciativa Comercial 2010 en reconeixement a l'excel·lència comercial. La presidenta de XECC, la Nati Pintado, va comptar amb el suport de l’alcalde i de la regidoria de Comerç, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, Anna Pérez.

Premis Castelldefels Digital’10

És oberta la convocatoria pública per a la presentació de candidatures a la setena edició dels Premis Castelldefels Digital i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació 2010. Els premis, convocats per l’Ajuntament, per mitjà de l’Àrea de Promoció Econòmica, són un reconeixement a les empreses del municipi que destaquin per l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació dins del seu negoci.

Fem un Cafè-polític!

Convida els teus amics a un cafè al voltant d’un diputat o diputada de Convergència i digueu-li la vostra. A Convergència ens agrada escoltar les persones. Truca’ns al 93 665 57 54 // 670 702 757 (de 18 a 20 h) o envia’ns un e-mail a ciucastelldefels@gmail.com i te n’informarem. 

Vols dir la teva?

Digues la teva! A CiU recollim les teves propostes. Clica la icona que trobaràs a la part  superior dreta de la nostra web local www.ciucastelldefels.cat , i escriu-nos la teva idea o vota per les que ja hi ha registrades.

Web de CiU Castelldefels
www.ciucastelldefels.cat

Web de l’Anna Pérez
www.annaperez.cat

Bloc de l’Anna Pérez
http://annamariaperez.blogspot.com/

Bloc del Santi Barona
http://santibarona.blogspot.com