Sorteig d’un cap de setmana gastronòmic

Sorteig d'un cap de setmana gastronòmic

{mosimage}Des del Consorci Castelldefels Turisme, amb el suport del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat,  es vol presentar el motor de reserves que es troba integrat dins la web turística de la ciutat www.castelldefelsturisme.com Per aquesta raó, s’ha organitzat un sorteig d'un cap de setmana gastronòmic per a dues persones a Castelldefels. Quin és l’objectiu d’aquesta iniciativa? Donar a conèixer i promocionar la central de reserves mitjançant el sorteig per a tots aquells usuaris d'Internet que facin una reserva d'allotjament a la web del 8 de juliol al 31 d'agost de 2010. Cada reserva rebuda serà una participació en aquest concurs. La principal condició per participar-hi és fer una reserva d'allotjament mitjançant la web  www.castelldefelsturisme.com/ca/on-dormir. Les dates de participació són del 30 de juny al 31 d'agost.

El premi és un cap de setmana gastronòmic (18 i 19 de setembre de 2010) que inclou 1 nit al Hotel Playafels (Grup Soteras) en règim AD;  1 sopar o dinar al restaurant La Canasta i 2 entrades per a la XXIII Mostra de Cuina que tindrà lloc el proper 18 de setembre de 2010.