XXVè aniversari de la Residència “Fuentes Carrionas”

XXVè aniversari de la Residència "Fuentes Carrionas" de Castelldefels

Amb motiu del 25è aniversari de la Residència "Fuentes Carrionas" de Castelldefels, el proppassat 18 de juny va tenir lloc un emotiu acte de commemoració. Va ser una gran festa en la qual participaren residents, familiars i amics de la Residència. Durant la trobada es va posar de manifest la cordialitat i la reconeguda professionalitat de tot l'equip de personal.

L'Associació de la Gent Gran de Castelldefels, a través de la Coral Germanor, va tenir l'oportunitat d'interpretar algunes cançons del seu repertori i vol aprofitar l'ocasió d'agrair que se la tingués en compte en aquesta important efemèride.

La direcció de la residència va acabar la festa oferint un excel·lent berenar a tots els assistents.