Assoc. Gent Gran de Castelldefels

Inscripció curs 2010-2011

Seguint el camí que vam començar fa més de 10 anys i a fi de continuar ajudant en el millorament personal i cultural de tots els nostres associats i associades, els dies 13, 14 i 15 de setembre (dilluns, dimarts i dimecres) s'obriran les inscripcions per als cursos i tallers del proper curs 2010-2011. L'horari serà de 10 a 13 hores al Centre Cívic Frederic Mompou, on estaran exposats al taulell de notícies els 22 cursos i tallers previstos amb els dies, horaris i monitors corresponents.

Us demanen la vostra col·laboració per fer-nos arribar propostes, suggeriments o oferiments per millorar el nostre funcionament i ampliar les nostres fronteres buscant el benestar dels nostres associats.

Podeu enviar-ho al e-mail: gentgrancastelldefels@yahoo.es