Nou Centre de Fitness

Nou Centre de Fitness al CE Gran Via Mar

El CE Gran Via Mar, club de Castelldefels amb més de 40 anys d’història, dóna un nou pas cap futur amb l’obertura d’un nou centre de fitness, el proper 4 d’octubre

Aquest centre amb més de 1.000 m2,  suposa una nova oferta esportiva per als ciutadans de Castelldefels, on podran gaudir de les màquines de fitness més novedoses del mercat,  el personal tècnic més qualificat, i més de 20 sessions de classes dirigides a la setmana, entre les que destaca l’Spinning, GAC, Power Dumbell, etc. Aquest centre a més compta amb 3 pistes de Pàdel, i per l’estiu vinent comptarà amb piscina coberta i Spa.

Els propers dies 2 i 3 d’octubre hi haurà jornada de portes obertes on tothom que vulgui passar gaudirà d’un munt d’exhibicions, i activitats per a grans i petits. A més, fins a l’1 d’octubre podran abonar-se al centre amb un 100% de descompte a la  matrícula.

www.cdgranviamar.com

{mosimage}