Oberta inscripció cantaires

Oberta la inscripció de nous cantaires 2010-2011

T’agrada la música coral? T’agradaria cantar en aplecs, festes oficials com la Diada, o festes populars? T’oferim que formis part de la Coral Margalló sigui quina sigui la teva edat, a partir de 16 -17 anys.
Els assaigs els fem normalment un cop a la setmana -els dimecres-, de 20 h a 22  h. A part de passar-ho bé cantant, també se t’ajudarà a adquirir habilitats i tècniques pròpies de cantaire i a integrar-te en el grup que formem la Coral Margalló.

Aquest curs farem cançons de Musicals, cançons modernes i una part de música clàssica.
Anima’t i vine a veure’ns qualsevol dimecres, a les vuit del vespre, al primer pis de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (Av. Lluís Companys, 6)

També ens pots trobar consultant el web: http://www.coralmargallo.cat
o trucant al telèfon 657 507 689 (Jaume)