Les Entitats Juvenils fan CIUTAT

Les Entitats Juvenils fan CIUTAT

{mosimage}

L'acte de cloenda de les I Jornades Joves va tenir lloc el 26 de setembre al Teatre Plaza.

Les primeres Jornades Joves, del 17 al 26 de setembre a diversos espais de la ciutat, van proposar diverses activitats culturals, lúdiques, cíviques, solidàries i esportives. L'acte de cloenda oficial va tenir lloc el 26 de setembre al Teatre Plaza. La gala va incloure premis, teatre, audiovisuals i actuacions musicals en directe.

{mosimage}Les Jornades Joves van oferir tota una sèrie d'activitats pensades per plantejar al jovent l'existència de diferents possibilitats per gaudir a través de l'esport i de la cultura i donar la benvinguda al nou curs amb una setmana plena d'activitats que reflecteixin la ciutat jove que és Castelldefels.

Les Jornades neixen de l'extens procés participatiu portat a terme en l'elaboració del Pla Jove, on els i les joves demanaven una major relació entre els diferents col·lectius de joves i entitats per poder donar-se a conèixer i realitzar activitats de manera conjunta. La regidora de Joventut Candela López va explicar que “omplim deu dies d'activitats on joves i entitats son els principals protagonistes, no només com a públic si no com a organitzadors d'aquestes primeres Jornades Joves. Volem crear dinàmiques de treball conjunt entre els diferents col·lectius del municipi, volem que col·laborin els uns amb els altres formant part d'un projecte comú que neix de les seves pròpies inquietuds”.