Solidaritat Catalana a Castelldefels

Solidaritat Catalana a Castelldefels

{mosimage}L’independentisme és un moviment que darrerament, i especialment des de la sentència desfavorable sobre l’Estatut emesa pel Tribunal Constitucional, s’ha revifat molt a Catalunya. Prova d’això és la presència últimament de diversos partits, antics i nous, amb aquest ideari. A Castelldefels, Solidaritat Catalana irromp amb força en l’arena política local.

Quins són els principis bàsic de Solidaritat Catalana?
La regeneració democràtica i la independència de Catalunya.
 
Quins són els principals promotors a Castelldefels i quants militants sou?
A Castelldefels som al voltant de 50 adherits, però el grup que normalment desenvolupa les tasques és de 12. No estem promoguts per cap empresa o ens local que tingui interessos a Castelldefels.
 
Després de les eleccions autonòmiques, us presentareu a les municipals?
No s'ha parlat del tema, ja que estem totalment dirigits a les properes eleccions del 28-N, però estic segur que ens presentarem a les municipals.
 
{mosimage}¿No enteneu que localment dividireu el vot  independentista i que és millor unir-se a altres partits?
Ha arribat un moment en què els partits independentistes s'han de definir com a tal, l’única opció viable és la declaració unilateral de la independència per part del nostre Parlament, entenem que un partit independentista és el que vol declarar la independència, és obvi que això no s'aconseguirà a base de demanar referèndums prohibits per llei, o intentar vendre el concert econòmic, cosa que necessita un  canvi de la Constitució espanyola, cosa realment impossible ni tant sols d'imaginar.
 
El Sr. Laporta, candidat oficial per Barcelona, autoritzarà la fusió amb altres sigles?
Nomès si estan disposats a declarar la independència, només aixi es pactarà amb qualsevol partit que tingui la clara voluntat de fer-ho.
 
La nostra voluntat és fer arribar al poble de Catalunya la veritat de l'espoli fiscal al qual ens té sotmesos Espanya, ja que és quelcomd’ important que pot decidir clarament el futur dels nostres fills i néts. Molts no poden ni imaginar a quin punt arriba, ni el que la independència podria a arribar a fer pel nostre país, és de bon tros la veritable solució a totes les crisis, tant econòmica com ètica ì pòlítico-social de Catalunya. Per tant, que ningú tingui por del que podem fer si som lliures, doncs Catalunya, moralment,  ja pertany a una Europa civilitzada des de molt abans que Espanya esdevingués democràtica.