Benjamín B

Benjamín B

{mosimage}Engeguem la nostra secció d'equips de futbol base UE Castelldefels parlant del BENJAMÍ B 10-11. Enquadrat al grup 12 de la Segona Divisió, enguany és dirigit per l'ex jugador del futbol base groc, Jordi Rodríguez. Parlem d'un conjunt format per nois benjamins de segon any i que mostra un alt nivell competitiu en tots els seus partits. Sòlid al darrere i amb enorme qualitat al mig del camp i en punta segueix evolucionant de forma adient, i això es va palesar en el seu primer partit de lliga, en què va ser capaç de superar el Benjamí C del FC Barcelona, a Els Canyars, per 3 gols a 2. Equip de gran present i enorme futur. Els seus components són els següents: GERARD Navarro, JOEL López, BAUTISTA Martínez, LUCAS García, Juan DIEGO Román, DANI González, MARC NAVARRO, MARC CARRILLO, POL Carrillo, CHRISTIAN Avilés i JESÚS Valledor. Entrenador: JORDI RODRÍGUEZ

{mosimage}