28 N: per una Catalunya d’esquerres

28 N: per una Catalunya d’esquerres, VOTA…VOTA’NS!!

{mosimage}L’abstenció es pren de vegades com un càstig als qui governen, partint de la base que… tots són iguals, … cap no té carisma… raonaments que hauríem de clarificar.

Tots els components de qualsevol grup humà no són pas iguals, i pel fet que alguns càrrecs polítics caiguin en  la corrupció no vol dir que així ho fem tots. Des de la nostra formació demanem que sempre que sigui així es penalitzi a la persona responsable, però també posem per davant  que nosaltres mai no hem estat involucrats en cap cas de corrupció(Millet, Gürtel…). Un polític, una política …¿han de ser persones  que quedin bé a les fotos o que siguin responsables en la gestió? També des de les nostres sigles, ICV-EUiA, volem destacar la feina feta, la responsabilitat i la seriositat, independentment que puguem cobrir o no les ciutats de cartells amb fotos carismàtiques o lemes espectaculars.

Us demanem que voteu, que penseu que l’abstenció ens porta clarament cap a la dreta. Que som més, que sumem més, si no ens quedem a casa. I us demanem que ens voteu a nosaltres ICV-EUiA, perquè continuem creient en una Catalunya socialment d’esquerres que ens els darrers anys ha avançat en construcció de centres escolars, reorganització de la salut pública, seguretat vial, etc. Us proposem que ens feu confiança perquè el gir a l’esquerra sigui més marcat encara i les polítiques de drets socials i laborals, així com la preocupació pel canvi climàtic i les mesures  de cura mediambiental imprimeixin caràcter al proper govern de la Generalitat.

Tenim propostes per crear llocs de treball, per ampliar les polítiques d’autonomia de les persones, per prioritzar els serveis públics de qualitat i fer una Catalunya més sostenible, fugint de la cultura  del ciment. (www.joanherrera.cat www.euia.cat).

El nostre compromís  en defensa de la democràcia i per una economia al servei de les persones busca la unitat de les forces d’esquerres, perquè clarament estem confrontats a les politiques de dretes  que retallen drets laborals  i privatitzen sanitat i educació com si fossin productes de mercat i no drets bàsics. Busquem sortides solidàries i no especuladores a la crisi econòmica creada pels mateixos bancs que acabem pagant els treballadors i les treballadores.

Perquè la crisi només es guanya des de l’esquerra, per la Catalunya plural i sostenible per la qual continuem apostant: vota ICV-EUiA.