Amb energia renovada

Amb energia renovada

{mosimage}El passat dimecres dia 15 de desembre, els companys i companyes d’ICV em van confiar la responsabilitat d’encapçalar la candidatura d’ICV-EUiA a Castelldefels a les  eleccions municipals del proper 22 de maig de 2011. Gràcies, moltes gràcies per confiar en la meva persona i, sobretot, gràcies, moltes gràcies per permetre’m liderar el nostre apassionant projecte per a Castelldefels. Durant el mandat 2007-2011 que ara acaba, moltes són les feines que des del grup municipal d’ICV-EUiA hem impulsat des de les Regidories de Cultura, Educació, Joventut, Sensibilització mediambiental – Cal Ganxo i Pau i Solidaritat. En són bona mostra la inauguració i posada en marxa del teatre, la construcció de la nova biblioteca, la restauració i rehabilitació del Castell, el programa Acosta’t a la cultura, la construcció de la xarxa d’escoles bressol, la remodelació del parc d’escoles públiques de  la  nostra Ciutat, l’obertura de les biblioteques escolars fora dels horaris lectius, la  nova etapa de la biblioteca a la platja i al mercat, els programes de sensibilització mediambiental i el nou impuls verd donat des de Cal Ganxo, la instal·lació de 800 m2 de plaques fotovoltàiques, el programa de substitució de l’enllumenat públic per anar cap a un sistema més sostenible, la redacció del programa de joventut i el nou impuls al programa d’activitats juvenils, la vinculació i estreta col·laboració amb el Fons català de cooperació…  Moltes són les coses fetes i moltes més les que queden per fer . Amb la designació del cap de llista iniciem l’etapa de redacció del programa electoral municipal per als anys 2011-2015. Si creus que el medi ambient i que la lluita contra el canvi climàtic són una prioritat, si penses que l’educació i la formació ocupacional són els motors estratègics que ens permetran encarar  millor la crisis, si estàs convençut que les retallades socials no n’han de ser la sortida i que la cultura, l’esport i sanitat són factors que sumen qualitat de vida i  ajuden a desenvolupar el nostre projecte personal, si creus que les polítiques d’igualtat de gènere, de suport a la tercera edat i de dinamització dels joves  segueixen sent eixos centrals en la vida de la nostra Ciutat… Si creus tot això, tu tens molt en comú amb ICV-EUiA de Castelldefels. Vine a dir la teva, fes-nos arribar les teves propostes. Posa’t en contacte amb ICV-EUiA.