Ens agrada l’Hoquei

Ens agrada l'Hoquei!

{mosimage} 

Finalment,  el Castelldefels Hoquei Club té un planter com Déu mana. Estem creant  les promeses del Baix Llobregat i portem el nom de la nostra ciutat  CASTELLDEFELS per tot l’Estat espanyol i Catalunya.

Voldríem agrair a tots els tècnics i als pares haver contribuït al fet que els nostres fills escollissin aquest esport. Gràcies, amb això els nostres fills gaudeixen de fer un esport tan bonic que els inculca valors tant importants com la companyonia, el respecte i la tolerància, valors que avui dia són tan necessaris.

Des de fa poc temps  el Castelldefels HC té un plantilla d‘ equips boníssims i que gaudeixen realitzant aquest esport, l’hoquei  herba  i sala.

{mosimage}Aquesta temporada (2010-2011) el club consta de les següents categories:
1a Divisió Femenina, 2a Divisió Femenina, 3a Divisió Masculina, Cadets Masculins, Infantils A femení, Infantil B femení, Infantil Masculí, Aleví Femení, Aleví Masculí, Benjamí Femení, Benjamí Masculí , Pre-Benjamí -A, Pre-Benjamí -B, Pre-Benjamí- C, Escola d’adults, Extraescolars al Antoni Gaudí, Extraescolars al Petit-Món Felisa Bastida i  Extraescolar al Garigot.

Gràcies a tots ells i que tingueu unes bones festes en companyia del vostres.

Si esteu interessats a fer Hoquei herba o Sala, a qualsevol edat, per gaudir i passar-ho bé fent aquest esport, podeu venir a provar al nostre camp de la via fèrria  (darrere de l’ estació de Castelldefels,  al camp de futbol ).  Podeu preguntar pel Salva (658 860 248) o per  l’Álvaro (605 900 823) o cercar informació a la nostra pàgina web (www.castelldefelshc.es). Per a qualsevol pregunta, estem a la vostra disposició.