Lourdes Carreras, nova coordinadora d’EUiA

Lourdes Carreras, nova coordinadora d’EUiA de Castelldefels

{mosimage}Divendres 10 de desembre l’assemblea local d’EUiA de Castelldefels va elegir, per unanimitat, Lourdes Carreras com a coordinadora de la formació d’esquerres a la ciutat.  La nova coordinadora és regidora d’Educació, Pau i Solidaritat de l’Ajuntament. L’assemblea local d’EUiA, després d’analitzar i valorar les eleccions al Parlament del 28-N on es va constatar “amb preocupació” la nova majoria de dretes a Catalunya, va acordar “contribuir a fer oposició des de la mobilització, l’organització social i la unitat de les esquerres a la ciutat, enfortir l’activitat d’ICV-EUiA i preparar les properes eleccions municipals”. Unes eleccions municipals on “les esquerres tenim el repte de ser majoria” i “ICV-EUiA l’objectiu de créixer”, segons va dir Carreras.

La coordinadora també va convidar “a gent d’esquerres, republicana, solidària i ecologista a sumar esforços i incorporar-se a EUiA, com a espai de trobada per compartir l’impuls de les polítiques d’esquerres a la ciutat”.  

La nova Comissió Local d’EUiA està formada per Lourdes Carreras, Juan Manuel Patón, Mireia Molero, Jesús Rodríguez, Júlia Palomares, Miquel Díaz i Francesc Aguilar.