Tabalers de Castelldefels

Tabalers de Castelldefels

{mosimage}Uns tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels molt renovats i amb noves inquietuds.

Els tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, nova penya blaugrana al palau, aquest grup de joves animant de valent a un Barcelona Borges molt agraït amb la percussió perquè, gracies a ells, han donat força a l'equip, el qual està en primera posició en la Lliga Asobal i en bona posició en la Lliga Europea.

Per aquest motiu, si tens més de 4 anys i t'agrada animar, la festa , la música, la cultura i la diversió; Uneix-te a partir del dia 14 de gener als assajos dels tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, tots els dimarts de 18 a 19h i els divendres de 19-20.30h a l'Av. Lluís Companys, núm. 6, local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (al cantó de l'escola Can Roca).

O bé et pots posar en contacte amb nosaltres als telèfons 93 664 20 50 o 660 896 511 o bé per via d’email a correfoc.castelldefels@hotmail.com

Us hi esperem!

{mosimage}
{mosimage}