Eleccions Municipals 2011

Eleccions Municipals 22 de mayo de 2011

JOSÉ LUIS DELGADO, candidat a Alcalde a Castelldefels per PLATAFORMA PER CATALUNYA. Va ser President i Regidor del Partit Popular entre 1991 i 1995.
José Luis Delgado, vicepresident econòmic del C.F Gavà, club que milita a la segona divisió B i el de major rellevància de la comarca. Delgado també va ser president i regidor del Partit Popular a la localitat de Castelldefels en uns moments vitals per a la vila, com va ser la construcció del Canal Olímpic, arran dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i les diferents activitats esportives que van posar de relleu la ciutat a nivell mundial. Empresari de la comarca, té una empresa de Seguretat.

MANEL CAMPS, candidat a Alcalde a Castelldefels per SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA
"Manel Camps va ser designat cap de llista en haver obtingut la majoria de vots  en les primàries celebrades per la coordinadora local de Castelldefels, el passat 14 de desembre". Amb representació de la direcció central del partit, s’ha celebrat l’assemblea local amb tots els militants locals, per elegir el número ú de la llista en les pròximes eleccions municipals del diumenge 22 de maig de 2011, en què quedarà constituït el nou Consistori de Castelldefels. També a partir d’aquests moments es completarà la llista i s’ha dissenyat l’estratègia per a la campanya electoral.