Partit Solidari 2011

Més de 250 mostres de solidaritat

{mosimage}El 'Partit Solidari 2011' ha estat un èxit enorme. Amb aquest rotund titular podem definir la gran festa de la solidaritat que es va viure al Municipal de Can Vinader de Castelldefels. Emmarcat en la Campanya de Reis de Creu Roja, 'Cap nen sense joguina', encaminada a acumular regals per repartir la Nit de Reis entre la mainada més desfavorida del nostre entorn, la mobilització de la ciutadania castelldefelenca ha estat encomiable, i així s'han recollit més de 250 joguines, excel.lent xifra que evidencia la generositat del municipi.

El clima ha acompanyat –va fer un matí de sol radiant-, i això ha permès que el preliminar organitzat entre Benjamins concités un bon nombre d'espectadors que han gaudit de les evolucions dels menuts blaus i grocs. A la conclusió, els Primers Equips -amb l'afegitó de futbolistes del Vista Alegre B i els respectius Juvenils A-, s'han vist les cares. En els prolegòmens, els dos Presidents, Fernando Pintado pel Vista Alegre i Jordi Julià per la UE Castelldefels, han portat a terme la protocolària entrega de regals, amb Lidia Lanuza, Presidenta-Delegada de Creu Roja Castelldefels-Gavà-Begues, i la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels, María del Mar Latorre, com a testimonis d'excepció. Latorre ha efectuat la sacada d'honor.

El 'plat fort' ha arrencat a les 12 h. El duel entre els Primers Equips ha començat amb ritme, i tant és així que al 8' l'electrònic reflectia un prometedor 1-1. Kevin (5'), de cap a la sortida d'una falta lateral, ha establert el 0-1, igualant l'ex mariner Adrià López (8') en transformar el refús d'un penal que havia aturat Álex en primera instància. El control de l'esfèrica era groc, però en una acció desgraciada, a la sortida d'un córner, León (31') s'ha marcat el 2-1 en pròpia porta. A la represa, canvis, lògic descens d'intensitat i només un gol, novament obra de Kevin (58'), aprofitant una bona acció personal d'Edgar Doblas. En la recta final, hi ha hagut ocasions prou clares per a tots dos conjunts, però el 2-2 no s'ha mogut.

En resum, extraordinari regust de boca el que va deixar el 'Partit Solidari 2011', tant per la 'recaptació' de joguines obtinguda com per l'espectacle presenciat. Ara toca pensar en l'edició del 2012, on toca superar l'altíssim nivell de la que acabem de deixar enrere. Enhorabona a Creu Roja Castelldefels i a totes dues entitats!!

FITXA TÈCNICA
Can Vinader, 200 espectadors
UD VISTA ALEGRE: Darío; Francesc, Arias, Francis, Edgar, Marc, Adrià López, Alberto, Dani, Carlos i Naoufal. També han jugat: Albert, Víctor Pérez, Víctor Bernal, Sergio Castillo, Paco Castillo, Edu, Álex Martínez, David Rosa, Sergi Guerrero i Xavi
UE CASTELLDEFELS: Álex; Troncoso, Marc Martínez, León, Pablo Leal, Kevin, Villa, Tena, Cano, Jairo i Edgar Doblas. També han jugat: Octavi, Lavilla, Sergio Quirante, Dani López, Manu i Luis
Àrbitre: ROBAS BONDÍA
Gols: 0-1: KEVIN (5'); 1-1: ADRIÀ LÓPEZ (p) (8'); 2-1: LEÓN (pp) (31'); 2-2: KEVIN (58')