Sascha Andreu, nou fitxatge

Sascha  Andreu, nou fitxatge

{mosimage}En la tarda-nit del DIMECRES 12 DE GENER, la UE Castelldefels fa oficial el seu primer fitxatge al 'mercat d'hivern' 2010-11. Es tracta de SASCHA Andreu, davanter barceloní de 24 anys que arriba al club groc procedent del FC Santfeliuenc, on ha marcat 9 gols en el que portem de temporada a Primera Catalana. Abans, entre d'altres, havia militat, a clubs com la Gimnástica Iberiana, amb el qual va ascendir de Preferent a Primera Catalana. Antonio Escudero, 'míster' groc, coneix prou bé el futbolista i considera que "es tracta d'un jugador interessant que ens pot ajudar a superar la mala ratxa que portem amb el gol, ja que té les porteries rivals entre cella i cella". Ja ha estat presentat als seus nous companys i,  fins i tot, té dorsal assignat. Lluirà el 14.

{mosimage}En SASCHA s'ha mostrat "molt agraït davant la oportunitat que m'ofereix el Castelldefels de jugar a Tercera Divisió, una categoria a la qual tot futbolista vol aspirar". En un parell de campanyes ha passat d'ascendir a Primera Catalana amb la Iberiana a fitxar pel Castelldefels, en una trajectòria que en Sascha veu com "realitzada a còpia de passes en ferm. Les coses m'han sortit prou bé a nivell golejador, i està clar que quan un veu porta amb freqüència és més fàcil que els equips es fixin amb tu, ja que el gol és el que més es 'paga' i el que costa més d'aconseguir al futbol".

En aquest sentit, tindrà un autèntic 'baptisme de foc' a Els Canyars, ja que arriba a un equip immers en una important 'sequera' golejadora. Preguntat al respecte, té clar que "no em sento pressionat ni molt menys. Vinc a treballar, a aportar el meu futbol, i sempre amb humilitat i de ganes de seguir aprenent, ja que aquest és l'únic camí que porta a complir els objectius. Espero ajudar l'equip amb gols, i el que sí que garanteixo és que treball i implicació no mancaran".