Vine a dir la teva!

Què proposes tu per a Castelldefels? Vine a dir la teva!

{mosimage}Hi ha un moment únic per decidir com s’han de fer les coses a Castelldefels: les eleccions municipals. Enguany, serà el proper 22 de maig quan triarem les persones que del 2011 al 2015 assumiran la responsabilitat de fer de Castelldefels un municipi millor.

A ICV-EUiA volem escoltar-te perquè junts puguem concretar què s’ha de fer, què cal canviar i com portar-ho a terme. Un bon programa electoral necessita d’idees brillants i això s’aconsegueix amb un treball d’equip. Vine a dir la teva!
– SI CREUS que la cohesió social i la igualtat social, entesa com a igualtat d’oportunitats, és una qüestió central;
– SI PENSES que l’educació, la formació ocupacional i l’accés a la informació són elements essencials;
– SI CREUS que els i les joves, les dones i la gent gran són sectors de la nostra societat que mereixen una especial atenció,
– SI PENSES que la cultura, l’esport, l’urbanisme són elements de qualitat de vida que cal preservar i potenciar,
– SI CREUS que el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic són una  prioritat;
– SI ESTÀS CONVENÇUT que aquesta crisi econòmica que estem vivim no es pot resoldre amb una pèrdua de drets socials i laborals, TU ETS DELS D’ICV-EUiA!

Vine amb nosaltres a fer el programa electoral:
18 febrer – 19h CULTURA: No només de pa viu l’home. Biblioteca Ramón Fernández Jurado
21 febrer – 19h PROMOCIÓ ECONÒMICA, EMPRESA, TREBALL, IMMIGRACIÓ I CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL: Quan ningú perd, tots guanyem. Centre Frederic Mompou
26 febrer – 11h MEDI AMBIENT: Per un desenvolupament sostenible. Cal Ganxo
28 febrer – 19h EDUCACIÓ, SERVEIS SOCIALS, CIVISME, PARTICIPACIÓ CIUTADANA, IGUALTAT I COOPERACIÓ INTERNACIONAL: Els valors socials, patrimoni de tots. Casa de Cultura (Sala Exposició)
16 març – 19h JOVENTUT I ESPORTS: Energies inesgotables amb implicació. Casal de Joves (Sala Polivalent)
2 març – 19h URBANISME, HABITATGE, MOBILITAT I SERVEIS PÚBLICS: Invertir en drets no especulables. Casa de Cultura (Sala Exposició)