XXVIII Sant Silvestre

XXVIII Sant Silvestre – Cursa del Capó 2010

{mosimage} 

Èxit rotund de la nova edició de la*Cursa del Capó*, de Castelldefels, amb una bona nit per a la pràctica de l’atletisme, ja portem moltes edicions, el temps ens acompanya. Continuant amb les estadistiques, més de 100 atletes inscrits, de totes les categories i edats, inclosos els discapacitats, que feia algunes edicions que no participaven, va ser Román Vigara, també guanyador de la Pujada al Castell. La més petita va ser Elia Bartra amb 4 anys i el més gran Joaquim Gutierrez, de 70 que ja porta algunes edicions amb nosaltres. El primer de la General va ser Marc Alcalá del FCB, i la primera de la General, altre cop i en ja són 10, Núria Garrigós (tots el resultats es podem consultar a la pàgina web de la Cursa). Agraïm la nova presència d’atletes com Santiago Trujillo, Xavier Catalina, Remedios Gil, Jordi Guerrero, etc. sense oblidar per descompat tots els atletes que repeteixen i els nous. Malgrat la crisi, aquest any hem aconseguit un important suport de molts comerços i entitats, així els participants han assolit nombrosos regals: una bossa bandolera gràcies al diari La Voz i a la cadena Leftowers, Pa de Nadal, clauers d’El Delta, vals esmorzar, vals de menjar, bolígrafs, samarretes de Xecc i Creu Roja, vals de perruqueria, estètica, joguines,etc, també el marisc, ja tradicional i típic d’aquestes festes, de peixateria Mitadiel, *caixetes de xocolatines*, de Can Marti, “La Caixa”, Caixa Catalunya.., no acabaríem mai, gràcies a tots els patrocinadors.

També moltes gràcies amb majúscules al Patronat d’Esports, a la Policia Local i a Creu Roja que sense el seu suport no seria pas possible la Cursa de Capó; als voluntaris, a Andrés, el tècnic informàtic, etc
Per acabar, gràcies a les autoritats, com el Sr. Alcalde, Joan Sau, i la regidora d’Esports, la Sra. Maria del Mar, i al president de l’AAVV, Sr. Vilches.

Us esperem a la pròxima edició, la XXIX, ja estem treballant per superar nous reptes.

Antoni García Herranz, coordinador de la Cursa del Capó.