Èxit del primer concurs per deixar de fumar

Èxit del primer concurs per deixar de fumar a Castelldefels

Un total de 61 persones que han deixat de fumar durant l’any 2010 amb l’ajuda dels centres de salut de Castelldefels van optar el dua 4 de febrer a algun dels premis del concurs “Deixa-ho i sortiràs guanyant” que ha posat en marxa la Xarxa Castelldefels Salut, de la qual forma part l’Ajuntament de Castelldefels.

Les persones interessades a participar en la campanya havien de deixar de fumar el 30 d’ octubre i matenir-se en abstinència fins el 30 de gener. Un total de 160 persones van intentar-ho, de les quals 61 han aconseguit deixar de fumar finalment. L’abstinència de les persones participants se ha comprovat a través d’una prova diagnòstica realitzada als centres de salut de Castelldefels.

Així, a més d'obtenir un benefici en salut i economia, les 61 persones que han aconseguit deixar de fumar podran optar a un premi addicional al participar del sorteig d'un viatge a Tunis per a dues persones (o viatge equivalent), 5 sopars per a dues persones en restaurants del poble, 4 abonaments per 6 mesos en les instal·lacions esportives municipals (gimnàs/piscina) o un Ipod per als més joves. Els premis s’adjudicaran a través d’un sorteig el pròxim 4 de febrer.

Aquest concurs ha comptat amb el suport de la Xarxa Castelldefels Salut en la qual participen l’Ajuntament de Castelldefels, centres sanitaris privats, les farmàcies de la població i l’Agència de Protecció de la Salut i hi col·laboren l'agència de viatges Over Touring, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, el laboratori Pfizer, el diari la Voz de Castelldefels i el Patronat Municipal d’Esports.

A més, també s'ha habilitat “Trenca l’últim”, un grup de Facebook per a compartir experiències amb gent que estigui deixant de fumar o que s'ho estigui pensant.